Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1420 克 水
- 700 克 芋艿 ,带皮洗净
- 15 克 油
- 20 克 葱 ,切末
- 3 克 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 741.3 kJ / 177.3 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 406.9 mg