Chutney di barbabietola e crema al rafano
TM5 TM6

Chutney di barbabietola e crema al rafano

3.7 (3 oceny)

Składniki

Chutney di barbabietole

  • 400 g di barbabietole rosse cotte, a pezzi (3 cm)
  • 100 g di cipolla rossa, in quarti
  • 180 g di mela, qualsiasi tipo, pelata e senza semi, in quarti
  • 200 g di zucchero muscovado
  • 100 g di vino rosso
  • 120 g di aceto balsamico

Crema al rafano

  • 60 g di panna acida (30% di grassi)
  • 50 g di maionese
  • ½ cucchiaio di crema di rafano
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 12 mini panini (buns)
  • 12 fettine di manzo taglio "roast beef"
  • 50 g di rucola

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
793 kJ / 188 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy