Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chutney di barbabietole
- 400 g di barbabietole rosse cotte, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 180 g di mela, qualsiasi tipo, pelata e senza semi, in quarti
- 200 g di zucchero muscovado
- 100 g di vino rosso
- 120 g di aceto balsamico
Crema al rafano
- 60 g di panna acida (30% di grassi)
- 50 g di maionese
- ½ cucchiaio di crema di rafano
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 12 mini panini (buns)
- 12 fettine di manzo taglio "roast beef"
- 50 g di rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 793 kJ / 188 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barrette biscottate alla frutta
2 godz. 5 min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Liquore al finocchietto
241h
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5h 10min
Lime curd
20min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Crumble ai frutti rossi (senza glutine)
45min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Purè di patate e barbabietola
50min