Urządzenia i Akcesoria
Kerst stol
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 sneetjes
Składniki
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
7.3 g
Kalorie
1625 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Soefganiots
2 godz.
Paddenstoelentaart
1 godz. 30 min
Crème karamel (flan)
5 godz. 30 min
Aardappelkoekjes
45 min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 godz. 20 min
Plakje marmercake met perzikvulling
Brak ocen
Abrikozenlikeur
30 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min
Baguette / Stokbrood
3 godz. 45 min