Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g witte suiker
lub 250 g basterdsuiker - 200 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl citroensap
- 1 el azijn
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 256 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Banketbakkersroom
15min
400-500 g ui karameliseren
50 min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Gember schillen
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Gefermenteerde frambozensiroop
128sa 10 dk
Vloeibare karamel
25 Min
Basis karamel
25 Min
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Honingraat
1 Std. 30 Min
200 g ui karameliseren
40 Min