Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g witte suiker
lub 250 g basterdsuiker - 200 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl citroensap
- 1 el azijn
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 256 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Basis karamel
25 分钟
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10 min
Lemon curd
20min
Caramel vanille bourbon saus
Pas d’évaluation
Nougatine
1小时 30 分钟
Honingraat
1小时 30 分钟
Vloeibare karamel
25 分钟
Toffees
2h
Gezouten-Karamelijs
14h
Gezouten karamel toffees
1小时 45 分钟
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 godz. 40 min