Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 slices
Składniki
-
white basmati rice4 oz
-
brown rice long grain4 oz
-
millet grain3 oz
-
unsalted butter to grease
-
garbanzo flour1 oz
-
5 oz corn starcharrowroot flour5 oz
-
chia seed (opcjonalnie) plus extra to sprinkle1 oz
-
pumpkin seeds (opcjonalnie) plus extra to sprinkle2 oz
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush14 oz
-
1 oz fresh yeastdried instant yeast2 tsp
-
1 oz sunflower oilmacadamia oil1 oz
-
1 tsp white vinegarapple cider vinegar1 tsp
-
large eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
6 g
Kalorie
973 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1 godz. 5 min
Gluten-Free Seed Bread
1 godz. 15 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 godz. 20 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.