Urządzenia i Akcesoria
Holländische Kirschtorte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 Stücke
Składniki
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (à 275 g)2 Pck.
-
Schattenmorellen groß, (Abtropfgew. 350 g)1 Glas
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Puderzucker100 g
-
Hagelzucker zum Bestreuen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Zucker60 g
-
Sahnesteif2 Pck.
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
4 g
Kalorie
1721 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Echt smakelijk
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Puddingbrezeln
3 Std.
Rote-Beeren-Baiser-Biskuit
3 Std. 15 Min
Weihnachtliche Opernschnitte
1 Std. 50 Min
Zitronen-Sahne-Rolle
2 Std. 30 Min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5 Std.
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27 Std.
Oster-Biskuitrolle
9 Std. 30 Min
Streuseltaler
1 Std. 40 Min
Marzipan-Torte
5 Std.
Festlicher Gewürzkuchen
96 Std.
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Bratapfel-Käsekuchen
10 Std. 20 Min