Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2200 克 水
- 400 克 猪颈骨 ,切块(4 公分)
- 250 克 咸菜 ,洗净,浸泡30分钟,切成3公分长
- 50 克 红萝卜 ,切片
- 250 克 苦瓜 ,切条(1 公分),去核
- 1 粒 咸水梅 ,去核
- 80 克 黄皮洋葱 ,切块
- 3 片 新鲜姜
- 20 克 枸杞
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 419 mg