Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 克 水
- 800 克 猪肋排
- 50 克 蒜头
- 5 克 当归
- 15 克 玉竹
- 5 克 黄芪
- 5 克 党参
- 5 克 川芎
- 5 克 桂皮
- 1 粒 八角
- 10 克 枸杞
- 1 茶匙 白胡椒粒
- 20 克 料酒
- 15 克 葱
- 15 克 姜
- 1 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2903.8 kJ / 694 kcal
- Białko
- 70.3 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 2 g