Fenchel-Focaccia
TM5 TM6

Fenchel-Focaccia

4.3 (15 ocen)

Składniki

  • 200 g Dinkel
  • 2 TL Fenchelsamen
  • 260 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 240 g Wasser
  • 1 TL Rohrohrzucker
  • 10 g Salz
  • 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
  • 60 g Cherry-Tomaten, geviertelt
  • 100 g Fenchel, in feinen Streifen (2 mm)
  • 2 Zweige Rosmarin, abgezupft

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1544 kJ / 369 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy