Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 油
- 20 克 蒜頭
- 250 克 豬軟骨 ,先以熱水川燙去血水
- 800 克 水
- 120 克 罐裝雪蓮子 ,以清水沖洗乾淨
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 120 克 新鮮黑木耳 ,切片(約2公分)
- 1 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 773.4 kJ / 185 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Błonnik
- 3.4 g