Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů oleje
- 450 gramů špenátových listů, mražených, roztátých
- 200 gramů smetany
- 300 gramů mléka
-
1
kostka masového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička masové pasty - ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře
- ¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- 1 polévková lžíce škrobu
- 20 gramů vody
- 250 gramů sušené šunky, na proužky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1h
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1h 30min
Čokoládový krém
8min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Broskvovo-ořechový koktejl (bez cukru)
10min
Špenátová polévka s vejci
35 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min