Filete a la pimienta

Filete a la pimienta

4.5 138 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 porciones

Składniki

  • 15 g de pimienta negra entera
  • 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
  • 60 g de caldo de res
  • 40 g de brandy
  • 60 g de crema (min 30% de grasa)
  • 2 cdas aceite de oliva
  • 50 g de mantequilla sin sal en cubos
  • 1 pizca de sal marina al gusto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 29 g
Kalorie 2301 kJ / 550 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...