Filete a la pimienta
TM5 TM6

Filete a la pimienta

4.6 (116 ocen)

Składniki

  • 15 g de pimienta negra entera
  • 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
  • 60 g de caldo de res
  • 40 g de brandy
  • 60 g de crema (min 30% de grasa)
  • 2 cdas aceite de oliva
  • 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
  • 1 pizca de sal marina, al gusto

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
2301 kJ / 550 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
44 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy