![Pechugas a la reina Pechugas a la reina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AA22CFA0-7776-4B7C-80CE-F76A439C732C/Derivates/B7194B01-DE8A-4138-A782-7E6904DD0150.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de queso manchego, en trozos
- 500 g de agua
- 1000 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos
- 300 g de hojas de espinaca fresca, lavada
- 100 g de cebolla, en trozos
- 50 g de mantequilla, sin sal
- 500 g de crema ácida
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2356 kJ / 563.1 kcal
- Białko
- 44.1 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 39.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 1116.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de carne
40 Min
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1 Std.
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1 Std.
Pastel azteca
1 Std.
Pollo al cilantro
35min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Pastel Azteca low carb
50 Min
Calabacitas rellenas al vapor
40 Min
Pastel de carne
50 Min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Albóndigas cremosas
40 Min