Krustenbraten mit Malzsauce (panceta asada con corteza crujiente)

Krustenbraten mit Malzsauce (panceta asada con corteza crujiente)

4.4 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 raciones

Składniki

  • de cebolla en trozos
    200 g
  • diente de ajo
    1
  • de apio nabo en dados
    100 g
  • de mantequilla
    40 g
  • de agua
    900 g
  • de cerveza de malta
    500 g
  • de extracto de buey
    2 cucharaditas
    2 pastillas de caldo de carne (para 0,5 l.)
  • de sal
    ½ - 1 cucharadita
  • de pimienta molida
    ½ - 1 cucharadita
  • de pimentón dulce
    1 cucharadita
  • de comino en grano (opcjonalnie)
    1 - 2 cucharaditas
  • de patata en trozos
    150 g
  • de zanahoria en trozos
    150 g
  • de panceta fresca de cerdo con corteza, en una pieza
    1600 g
  • de cacao puro en polvo (opcjonalnie)
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 893 kcal / 3733 kJ
Białko 44.1 g
Tłuszcz 75.4 g
Węglowodany 9.7 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...