Urządzenia i Akcesoria
Caesar Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Salad
-
water500 g
-
large eggs4
-
bread diced (1.5 cm)200 g
-
olive oil3 Tbsp
-
cos lettuce cut in strips560 g
Dressing
-
olive oil240 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves3
-
anchovy fillets, in oil drained60 g
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 Tbsp
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 6 portion
Białko
15 g
Kalorie
1945 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Calamares a la Americana
50 min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Caesar Salad Dressing
5 min
Creamy French Dressing
5 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Blackberry Gin with Juniper
10 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min