Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
16 pieces
Składniki
Sponge
-
sunflower oil plus extra for greasing150 g
-
pecan nuts50 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking apples peeled, cored, quartered200 g
-
rolled oats150 g
-
raisins100 g
-
light brown sugar380 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
medium eggs5
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
sugar240 g
-
unsalted butter soft50 g
-
cream cheese (see tip)60 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
1781 kJ /
426 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Beetroot Cake
2 Std. 20 Min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 Min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40 Min
Banana Peel Cookies
1 Std. 30 Min
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 Std. 5 Min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Sugar Free Banana Bread
1 Std. 15 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min