Urządzenia i Akcesoria
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
Hefeteig
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser170 g
-
Mehl350 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella (125 g), in Stücken1 Kugel
-
Gouda in Stücken80 g
-
Frischkäse150 g
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1998 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Frescolina
1 godz. 40 min
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Pizza mit Kartoffeln
1 godz. 30 min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 godz. 20 min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 godz. 5 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 godz. 10 min
Paprika-Pizza
1 godz. 55 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
4-Käse-Pizza
3 godz. 50 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 25 min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1 godz. 40 min