Urządzenia i Akcesoria
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
Hefeteig
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser170 g
-
Mehl350 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella (125 g), in Stücken1 Kugel
-
Gouda in Stücken80 g
-
Frischkäse150 g
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1998 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
1h 35min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10min
Gemüsepizza
1h 40min
Pizza Margherita
1h 45min
Crostini mit Käse
20min
Pizza Frescolina
1h 40min
Veggie-Rolls
45min
Paprika-Pizza
1h 55min
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1h 45min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min