Urządzenia i Akcesoria
Apfel-Cranberry-Kompott mit Bulgur
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
Kompott
-
Äpfel geschält, geviertelt, entkernt (250 g)2
-
Wasser100 g
-
getrocknete Cranberrys200 g
-
brauner Zucker40 g
Bulgur
-
Milch500 g
-
Bulgur150 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
brauner Zucker zum Bestreuen3 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1348 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfel-Zimt-Pudding
10 min
Bananen-Schoko-Aufstrich, kaltgerührt
5 min
Quarkauflauf
1 godz. 10 min
Ananas-Kokos-Pudding
2 godz.
Karotten-Apfel-Frühstück
25 min
Amaranthcreme mit Kirschen und Hanf
35 min
Orangen-Porridge mit Marillenmus
30 min
Mandel-Grießpudding
30 min
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35 min
Bananen-Curry-Reis
45 min
Hirse-Quark-Auflauf
1 godz. 15 min
Apfel-Hirse-Auflauf
1 godz. 40 min