Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Haferkleie
- 120 g Mandeln
- 300 g Äpfel, süß-säuerlich (z.B. Elstar), mit Schale, geachtelt
- 100 g Erythrit
- 100 g Gluten
- 3 Eier
- ¼ TL Zimt
- 100 g Milch
- ½ TL Natron
- 80 g Walnusshälften
- 20 g gehobelte Mandeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 856 kJ / 201 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g