Urządzenia i Akcesoria
Maisspätzle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Wasser und Wasser zum Kochen der Nudeln200 g
-
Salz1 TL
-
Maismehl220 g
-
Kartoffelstärke30 g
-
Ei1
-
2 TL Guarkernmehl, (z.B. Biobin)Johannisbrotkernmehl2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
2035 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brötchen
2 godz.
Glutenfreie Brötchen
1 godz.
Reis-Mischbrot
1 godz. 45 min
Reis-Stärke-Brot
1 godz. 15 min
Mais-Muffins
50 min
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1 godz.
Pizza mit Reismehlteig
1 godz. 20 min
Amaranth-Knäckebrot
50 min
Mais-Buchweizen-Brot
1 godz. 30 min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 godz. 25 min
Pizza mit Kartoffelteig
8 godz.