Urządzenia i Akcesoria
Paradeiser-Mandel-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Mandel, geschält150 g
-
Haferflocken1 EL
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Knoblauchzehe1
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 EL
-
Senf1 TL
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Tomatenmark10 g
-
reife Paradeiser halbiert400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
492 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paprika-Walnuss-Dip
5 min
Petersil-Walnuss-Pesto
35 min
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Avocado-Erbsen-Hummus
30 min
Aprikosen-Joghurt-Dip mit Curry
5 min
Kichererbsencreme
9 godz. 45 min
Vegetarischer Brotaufstrich
5 min
Kidneybohnen-Aufstrich
10 min
Tomaten-Muffins mit Schafskäse
35 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Curry-Nuss-Aufstrich
20 min
Möhren-Ingwer-Creme
15 min