
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de ervilhas e camarão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão40 g
-
camarão c/ casca700 g
-
água mais q.b. p/ cozer o arroz500 g
-
sal2 c. chá de
-
azeite30 g
-
dentes de alho2
-
pimenta-de-caiena em pó¼ c. chá de
-
ervilhas descongeladas200 g
-
coentros só as folhas10 g
-
chalota80 g
-
manteiga40 g
-
espumante50 g
-
arroz p/ risoto350 g
-
queijo-creme100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
518.1 kcal /
2167.7 kJ
Białko
25.6 g
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
56.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
1597.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Outubro 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia