Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
butter, unsalted cut in pieces250 g
-
water50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
egg yolks3
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
11 g
Kalorie
8751 kJ /
2093 kcal
Tłuszcz
227 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Béchamel sauce
15 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Berry mousse
4 godz. 50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min