Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
plain yoghurt200 g
-
mustard preferably sweet (10 g)2 tsp
-
sunflower oil50 g
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
honey (10 g)1 ½ tsp
-
apple juice or other fruit juice50 g
-
salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
9 g
Kalorie
2726 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Guacamole
10 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Orange curry dressing
10 min
Whipped cream
10 min
Whisked egg whites
5 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Fruit nectar
10 min
Béchamel sauce
15 min
Spelt bread
1 godz. 45 min
Potato and vegetable purée
45 min