Urządzenia i Akcesoria
Orange curry dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
walnut oil or other nut oil200 g
-
orange juice, freshly squeezed130 g
-
orange zest (1 cm x 3 cm)1 slice
-
shallots cut in halves30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.8 g
Kalorie
1947.8 kJ /
465.5 kcal
Tłuszcz
50.3 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon tartare
10 min
Guacamole
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Soparnik
1 godz. 45 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Green Goodness Soup
10 min
Béarnaise sauce
15 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Baguette
3 godz. 45 min