Magdalenas de chocolate y dátiles

Magdalenas de chocolate y dátiles

4.0 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 unidades

Składniki

  • de chocolate negro para postres en trozos
    150 g
  • de dátiles sin hueso
    90 g
  • huevos
    2
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    100 g
  • de azúcar
    125 g
  • de harina de repostería
    200 g
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
  • de zumo de limón
    40 g
  • de piñones
    30 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 280 kcal / 1171 kJ
Białko 4.44 g
Tłuszcz 14.41 g
Węglowodany 33.09 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...