![Magdalenas de chocolate y dátiles Magdalenas de chocolate y dátiles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0A9D3979-0719-4137-AFCC-E62648FE5D5D/Derivates/5BCCBBBC-3EEE-4900-A458-EC02B4234C44.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate negro para postres en trozos
- 90 g de dátiles sin hueso
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 125 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 40 g de zumo de limón
- 30 g de piñones
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Białko
- 4.44 g
- Węglowodany
- 33.09 g
- Tłuszcz
- 14.41 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Magdalenas de avena y fruta
30min
Cookies de chocolate y nuez
1h 15 min
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50 мин.
Galletas de chocolate y limón
1h 30min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50 мин.
Galletas de semillas
30min
Brownies de avena y calabaza
1u. 10min
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1h
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3h
Magdalenas de almendra
35min
Muffins de calabaza y manzana con copos de avena
1h
Magdalenas de zanahoria
30min