Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake soufflé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
Bolo
-
queijo ricota200 g
-
leite condensado magro390 g
-
gemas de ovo5
-
claras de ovo5
-
sumo de lima20 g
-
raspa de lima1 c. chá de
Cobertura
-
casca de lima1 tira de
-
açúcar120 g
-
sumo de lima (3 unid. aprox.)50 g
-
manteiga70 g
-
ovos3
-
Framboesas q.b. p/ guarnecer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
178 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2128 kJ /
508.6 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
58.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Janeiro 2019
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Mousse de chia com coulis de manga e laranja
4 godz. 30 min
Tabuleiros de massa folhada com ovos-moles e framboesa
1 godz. 30 min
Tarte de mousse de chocolate
12 godz. 30 min
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
45 min
Fondant de chocolate
15 min
Trifle de banana
15 min
Dip cheesecake
30 min
Panacota de maracujá
5 godz. 10 min
Delícia de abacaxi
15 min
Trifle de choux com frutos vermelhos
1 godz. 20 min
Semi-frio de requeijão e maracujá
4 godz. 30 min
Paris Brest com morangos
2 godz. 10 min