Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucharada de mantequilla (para untar el molde)
- 4 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 400 g de leche evaporada
- 200 g de atún en aceite (escurrido)
- 80 g de tomate frito
- 4 huevos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Pudin de bacalao
2h 30 min
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Pudin de pescado
2j 15 menit
Pastel de cabracho
2u. 50min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Pastel de calabacín y bonito
4h
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Dip de nata y gorgonzola
5min
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Pastel de salmón
2h 20 min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 Std. 20 Min