Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de chocolate
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre rectangulares (260-280 g)
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 618.4 kJ / 147.9 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Cookies con Lacasitos®
45 Min
Estrella de Navidad
2h 20 min
Brochetas de renos
45 Min
Rollo de chocolate
3 Std. 15 Min
Bizcocho cebra
1h 10 min
Bizcocho de galletas y chocolate
35 min
Cookie cheesecakes
1h 40 min
Pastel arcoiris
2 Std.
Momias de hojaldre y salchicha
1h
Fingers sangrientos
4h
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Tarta Kit Kat®
4h 45min