Frango com alho e uvas

Frango com alho e uvas

4.7 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 doses

Składniki

  • água
    1750 g
  • cabeças de alho (30 dentes de alho aprox.)
    3
  • cebolinho picado
    15 g
  • salsa
    10 g
  • queijo-creme
    200 g
  • frango do campo inteiro (2000 g aprox.)
    1
  • uvas
    250 g
  • alecrim
    2 pés de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • vinho branco
    50 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 675.6 kcal / 2826.7 kJ
Białko 46.1 g
Tłuszcz 45.9 g
Węglowodany 17.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Sód 879.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...