Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
-
¾
tl gedroogde gist
lub 7 g verse gist, verkruimeld - 5 g suiker
- 1620 g water
-
395
g broodbloem
lub manitoba bloem - 260 g pastabloem (zie tip)
- 12 g zout
- 1 - 2 el fijn griesmeel, om te bestrooien
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2581 kJ / 671 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 127 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Basis brooddeeg
5 dk
Boerenbrood
2 Std.
Vers pastadeeg
1hod.
Cashew cheddarkaas
Brak ocen
Tiramisu met chocolade en chili
Brak ocen
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Brak ocen
Paashaas apero-hapjes
Brak ocen
Rucola taart
Brak ocen
Vijfzadenbrood
1h 50 min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min