Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 stuk

Składniki

Witte chocoladebotercrème - basis
  • witte chocolade kleine stukjes of callets
    150 g
  • room, min. 30% vet
    250 g
Frambozenvulling
  • frambozen
    300 g
    300 g diepgevroren frambozen
  • suiker
    30 g
Crumble
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken
    80 g
  • grof rietsuiker
    70 g
  • bloem
    80 g
Soezendeeg
  • water
    250 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    90 g
  • suiker
    10 g
  • zout
    ½ tl
  • bloem
    150 g
  • eieren
    4
Witte chocoladecrème
  • mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld
    250 g
Montage
  • poedersuiker (opcjonalnie) om te bestrooien

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 219.5 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1894.5 kJ / 452.8 kcal
Tłuszcz 32.2 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Węglowodany 35.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...