Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
tl gedroogde gist (4 g)
lub 10 g verse gist - 270 g water
- 1 tl suiker
- 1 tl olijfolie
- 500 g broodmeel
- 1 tl zout
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1000 kJ / 238 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Vers pastadeeg
1h
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Roggebroodjes
Brak ocen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Chai latte parfait
15h 5min
Snel bladerdeeg
1h 20min
Focaccia met uien
1h 30min
Chocolade sneeuwballen
1h
Pizzadeeg
1h