鸡肉高汤酱
TM6 TM5 TM31

鸡肉高汤酱

4.2 (15 ocen)

Składniki

  • 300 克 去骨去皮鸡肉 ,去筋(处理前鸡腿重约500克),切块
  • 200 克 综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块
  • 4 支 新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子
  • 150 克 粗盐
  • 100 克 白葡萄酒
  • 1 片 干月桂叶
  • 1 粒 丁香
  • 5 粒 香菜籽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
678.5 kJ / 162.3 kcal
Białko
14.5 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy