Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 猪肋排 ,切块,汆水后备用
- 1000 克 水
- 30 克 莲子 ,去芯
- 70 克 胡萝卜 ,切块
- 100 克 玉米 ,切块
- 100 克 牛蒡 ,切段
- 50 克 生腰果
- 10 克 百合 ,新鲜的
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1177 kJ / 281.3 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Błonnik
- 1 g