Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 700 g water
- 200 g onions, quartered
- 300 g olive oil
- 8 medium eggs
- 15 g baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove, finely chopped
- 100 - 120 g bacon lardons, to taste
- 150 g mozzarella, grated
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Chicken Noodle Soup
25min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Creamy Pea Pasta
25min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Ham, Egg and Chips
30min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 min.
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Dauphinoise Potatoes
50 min.
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min