Urządzenia i Akcesoria
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)600 g
-
water700 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil300 g
-
medium eggs8
-
baking powder15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove finely chopped1
-
bacon lardons to taste100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken Étouffée
45 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Chicken Enchiladas
1 godz.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min