Urządzenia i Akcesoria
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)600 g
-
water700 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil300 g
-
medium eggs8
-
baking powder15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove finely chopped1
-
bacon lardons to taste100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Stuffed Crust Salami Pizza
1 godz. 50 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min