
Urządzenia i Akcesoria
鱸魚野蔬溫沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)150 克
-
帶皮鱸魚片200 克
-
檸檬 ,切塊½ 顆
-
帶皮杏仁果 (烤過)20 克
-
水500 克
-
蛋2 顆
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
日式美乃滋50 克
-
鹽½ 茶匙
-
乾燥蒔蘿½ 茶匙
-
芝麻葉80 克
-
檸檬汁 ,依個人口味調整20 克
-
新鮮巴西利 ,切碎5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
415 kcal /
1720 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

新食感溫沙拉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan