鱸魚野蔬溫沙拉

鱸魚野蔬溫沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
    150 克
  • 帶皮鱸魚片
    200 克
  • 檸檬 ,切塊
    ½ 顆
  • 帶皮杏仁果 (烤過)
    20 克
  • 500 克
  • 2 顆
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 日式美乃滋
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 乾燥蒔蘿
    ½ 茶匙
  • 芝麻葉
    80 克
  • 檸檬汁 ,依個人口味調整
    20 克
  • 新鮮巴西利 ,切碎
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 415 kcal / 1720 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...