
Urządzenia i Akcesoria
甜橙蘆筍溫沙拉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
新鮮柳橙汁30 克
-
巴薩米可醋20 克
-
蜂蜜2 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
肉豆蔻粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
橄欖油10 克
-
水600 克
-
蘆筍 ,去皮100 克
-
柳橙 ,去皮,只取果肉1 顆
-
綠捲鬚萵苣80 克
-
核桃碎30 克
-
蔓越莓乾1 ½ 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
230 kcal /
960 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

新食感溫沙拉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan