葡式燉雞

葡式燉雞

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • 1 茶匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 薑黃粉
    1 大匙
  • 棒棒腿
    500 克
  • (蒸煮用)
    700 克
  • 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
    300 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    250 克
  • ,清洗乾淨
    2 顆
  • 橄欖油
    30 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    130 克
  • 培根丁 ,切條(約1.5公分)
    60 克
  • 白酒
    20 克
  • 雞肉高湯
    250 克
  • 去核黑橄欖
    25 克
  • 小番茄 ,對切
    50 克
  • 椰漿
    150 克
  • 椰子粉 (opcjonalnie)
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 868.7 kcal / 3631.3 kJ
Białko 437 g
Tłuszcz 50.4 g
Węglowodany 69.1 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...