
Urządzenia i Akcesoria
葡式燉雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
鹽1 茶匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
薑黃粉1 大匙
-
棒棒腿500 克
-
水 (蒸煮用)700 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)300 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)250 克
-
蛋 ,清洗乾淨2 顆
-
橄欖油30 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)130 克
-
培根丁 ,切條(約1.5公分)60 克
-
白酒20 克
-
雞肉高湯250 克
-
去核黑橄欖25 克
-
小番茄 ,對切50 克
-
椰漿150 克
-
椰子粉 (opcjonalnie)10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
868.7 kcal /
3631.3 kJ
Białko
437 g
Tłuszcz
50.4 g
Węglowodany
69.1 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

港澳吃吃喝喝
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan