Urządzenia i Akcesoria
Puré de betabel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones
Składniki
-
2000 g de agua
-
450 g de betabel pelado y cortado en cubos de 2 cm
-
½ cdita de sal fina
-
1 cda de azúcar
-
135 g de mantequilla sin sal
-
120 g de crema para batir (30-40% grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3.5 g
Kalorie
1553 kJ /
369.8 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SÓLO CON THERMOMIX
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ejotes almendrados
30 min
Quinoa con ejotes
30 min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Puré de camote
40 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min