Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva
- 150 g de aguacate
- 2 huevo
- ¼ cdita de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- 120 g de queso crema
- 1 cdita de aceite para freír
- 100 g de salmón ahumado en rodajas
-
1
cdita de eneldo fresco
lub 1 cdita de perejil
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1211.7 kJ / 289.6 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 757.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10 min
Filete de res con dos salsas
40 min
Rosca de naranja
1j 30 menit
Estofado de cerdo, verduras y garbanzos con cous-cous
1j
Tartitas de fresa y queso de cabra
30 min
Crema de pistache (Black Diamond)
1j
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3sa
Rollo de salami
1j 30 menit
Pollo jamaiquino
1 Std. 15 Min
Torta de costillas braseadas
1j
Pudín de pan de muerto y cajeta
1j
Rosca de naranja (Black Diamond)
2j