Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de hongo shiitake seco
- 12 piezas de camarón crudo, pelado
- 15 g de salsa de soya
- 1 cda de fécula de maíz
- 10 g de jengibre, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 200 g de pimiento verde, cortado en juliana
- 200 g de pimiento rojo, cortado en juliana
- 200 g de cebolla, cortado en juliana
- 200 g de brócoli, en floretes
- 40 g de aceite de girasol
- 100 g de germen de soya fresco
- 2 cdas de cacahuates tostados salados (optional)
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 3666 kJ / 876 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Błonnik
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz primavera
40 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Pollo teriyaki
30 min
Pollo Cantones con vegetales
35 min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 min
Ceviche
30 min
Pasta con camarones
35 min
Mongolian beef
1 godz. 20 min
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1 godz. 20 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 godz. 10 min
Camarones al ajillo
25 min
Camarones al mojo de ajo
20 min