![Aderezo de ajo a las finas hierbas Aderezo de ajo a las finas hierbas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e150159a-1b52-4e70-b800-ae7a7561d130/Derivates/30c898fa-ca2d-4ecc-aee1-8c07a7677242.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 1 cdita de hierbas finas
- 15 g de vinagre de vino blanco
- 10 g de aceite de oliva
- 20 g de agua
- ¼ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 445 kJ / 106 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20min
Limonada
10 Min
Verduras blanqueadas
1h
Salsa de molcajete
10 Min
Nieve de frutos rojos
20 Min
Puré de jitomate básico
35min
Arroz frito
40min
Arroz asiático con verduras TM6
30min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min
Nieve de frutas
10 Min
Puré de papa
50min
Yakimeshi vegetariano
35min