Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 白鱼排, 选择刺少的鱼肉,切小块
- 900 克 水, 含鱼丸中的水和煮鱼丸汤的水
- 2 颗 蛋清
- 6 汤匙 淀粉
- 15 克 料酒
- 1 茶匙 盐
- 10 克 葱, 切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 977 kJ / 233 kcal
- Białko
- 24.5 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 0 g