Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 水
- ¼ 茶匙 盐
- 10 克 油 ,再额外准备些油煎用
- 500 克 低筋面粉 ,再额外准备些撒粉用
- 2 片 姜
- 400 克 牛肉肉糜
- 5 克 生抽
- 5 克 老抽
- 10 克 糖
- 30 克 葱 ,切末
- 10 克 麻油
- 350 克 洋葱 ,切末
- 1 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 1036 kJ / 247.6 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 45.2 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 35.6 mg