牛肉煎包
TM5 TM6

牛肉煎包

2.6 (8 ocen)

Składniki

  • 400 克 水
  • ¼ 茶匙 盐
  • 10 克 油 ,再额外准备些油煎用
  • 500 克 低筋面粉 ,再额外准备些撒粉用
  • 2 片 姜
  • 400 克 牛肉肉糜
  • 5 克 生抽
  • 5 克 老抽
  • 10 克 糖
  • 30 克 葱 ,切末
  • 10 克 麻油
  • 350 克 洋葱 ,切末
  • 1 小撮 盐

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
1036 kJ / 247.6 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
45.2 g
Tłuszcz
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
0.4 g
Sód
35.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy