Parmesan-Pasta

Parmesan-Pasta

4.1 741 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser zum Kochen
  • Hartkäse ital. (z.B. Parmigiano reggiano)
    140 g
  • Schalotten halbiert
    2
  • Butter weich
    2 EL
  • Mehl
    1 EL
  • Wermut (z.B. Noilly Prat)
    100 g
    100 g Weißwein
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    1 TL
  • Linguine
    400 g
  • Milch
    250 g
  • Sahne
    250 g
  • Pfeffer
    4 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 812 kcal / 3403 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 80 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...