Torta carote e cocco
TM5 TM6

Torta carote e cocco

4.4 (30 ocen)

Składniki

Torta

  • 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
  • 220 g di carote, a pezzi
  • 150 g di burro morbido, a pezzi
  • 4 uova, medie (circa 60 g)
  • 200 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 100 g di cocco disidratato grattugiato
  • 200 g di farina di mandorle

Panna alle rose

  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 30 g di zucchero
  • 2 - 3 cucchiai di acqua di rose

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
2081 kJ / 497 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
40 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy