
Urządzenia i Akcesoria
紅咖哩蝦溫沙拉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
紅咖哩醬15 克
-
糖2 茶匙
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切片1 根
-
草蝦 ,去頭、殼和腸泥15 隻
-
玉米筍 ,切塊(約1公分)60 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
蘑菇 ,切丁(約1公分)60 克
-
檸檬汁1 大匙
-
美生菜80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
199 kcal /
824 kJ
Białko
17.5 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

新食感溫沙拉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan