沙嗲米粉生菜沙拉

沙嗲米粉生菜沙拉

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    20 克
  • 蘋果醋
    15 克
  • 純芝麻油
    15 克
  • 蜂蜜
    10 克
  • 白芝麻
    3 茶匙
  • 沙嗲醬
    20 克
  • ,去皮,切片
    5 克
  • 500 克
  • 綠色花椰菜 ,切小朵
    100 克
  • 米粉 ,沖洗至軟,以剪刀剪成兩段
    80 克
  • 新鮮豆芽菜 ,捏去頭尾
    50 克
  • 紫甘藍 ,切條(約0.5公分)
    100 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) ,切斜片
    10 克
  • 香菜
    5 克
  • 鹽烤花生
    1 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 405 kcal / 1690 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 56 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...