Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 克 培根 ,切丁(約1公分)
- 150 克 紅捲鬚萵苣 ,分小株
- 10 克 奶油
- 10 克 新鮮羅勒葉
- 5 克 蒜頭
- 2 大匙 鳳梨汁
- 40 克 橄欖油
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 大匙 葡萄乾
- 100 克 牛蕃茄 ,去籽,切丁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1428 kJ / 345 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 3 g