
Urządzenia i Akcesoria
培根紅捲鬚溫沙拉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
培根 ,切丁(約1公分)35 克
-
紅捲鬚萵苣 ,分小株150 克
-
奶油10 克
-
新鮮羅勒葉10 克
-
蒜頭5 克
-
鳳梨汁2 大匙
-
橄欖油40 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
葡萄乾1 大匙
-
牛蕃茄 ,去籽,切丁100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
345 kcal /
1428 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

新食感溫沙拉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Możesz także polubić...
24 godz. 15 min
45 min
Brak ocen
1 godz.
1 godz.
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
30 min
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen